PSI
Polityka prywatności

Formularz kontaktowy, z którego chcesz skorzystać, wymaga od Ciebie podania podstawowych danych osobowych w postaci Twojego imienia, nazwiska oraz adresu mailowego – są to dane, które pozwolą nam odpowiedzieć Ci na zadane przez Ciebie pytanie za pomocą formularza kontaktowego. Możesz podać nam również swój numer telefonu w treści wiadomości, byśmy mogli skontaktowaś się z Tobą telefonicznie. Wybierając drogę kontaktu z nami za pomocą formularza kontaktowego, jednocześnie wyraśasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w celu odpowiedzi na Twoje pytanie.

 

Warto wiedzieć, że:

1. Administratorem podanych danych osobowych stanie się Polskie Stowarzyszenie Implantologiczne w Katowicach z siedzibą ul. Dyrekcyjna 10/1a;

2. Możesz się z nami skontaktować dzwoniąc na podany na stronie numer telefonu.

3. W dowolnym momencie możesz cofnąć udzieloną zgodę na przetwarzanie danych osobowych – wystarczy, że nas o tym poinformujesz.

4.Twoje dane osobowe będą przetwarzane tylko do momentu zrealizowania celu – złożenia drogą mailową lub telefoniczną odpowiedzi na Twoje pytanie.

5. Dbamy o Twoje dane osobowe i nie przekazujemy ich innym podmiotom.

6. Jeśli ktoś naruszy bezpieczeństwo Twoich danych osobowych, możesz skorzystać z prawa do wniesienia skargi do organu nadzorczego - od 25 maja 2018 roku to Prezes Urzędu Ochrony Danych.

PSI - implantologia stomatologiczna

złoty partner curriculum implantologii

banner-top
banner-top
banner-top
banner-top
banner-top
banner-top
banner-top
banner-top
banner-top
banner-top
banner-top

Baza członków PSI

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies.